Wie ben ik?

Ik ben Shari Heirbaut,  de natuurlijke kracht achter BloemArt.

Mijn liefde en interesse in de wondere wereld van bloemen en planten zat er al van kinds in,  samen met mijn interesse voor kunst, tekenen en ontwerpen. 

Ik werkte enkele jaren in loondienst als graphic/web designer. Na wat tegenslagen besefte ik dat mijn creativiteit en goesting stilaan begon weg te ebben omdat ik louter nog werkte voor bedrijven wiens visie of werkwijze niet meer aansloot bij wie ik ben: Een spring in het veld die gelukkig wordt van mooie dingen creëren & mensen gelukkig maken! 

Heb jij al eens goed gekeken naar een bloem of een boom in het park en bewust bij stil gestaan dat het best gek is dat de natuur ons dit gewoonweg geeft? 

Net zoals een prachtig schilderij alleen maar tot stand kan komen door de liefde en doorzettingsvermogen van en door de kunstenaar. Kan de natuur ook alleen maar méér groeien door liefde, zorgzaamheid en doorzettingsvermogen van en door de mens.

BloemArt. staat voor duurzaamheid. Ik trek dit begrip door in heel mijn proces. Dit uit zich niet alleen door bewust te kiezen voor droogbloemen, persevereerde bloemen, maar ook de keuze voor bepaalde papiersoorten waar we onze grafische designs op (laten)bedrukken. De bloemencreaties worden verzonden in hergebruikte dozen, zo krijgen ze een tweede leven, zonder dat er onnodig natuur voor verdwijnt.

Met BloemArt. wil ik bijdragen tot een vrolijke, kleurrijke en zorgzamere wereld dat de natuur naar waarde schat. Ik wil samen met mijn klanten bewuster omgaan met de natuur en de wegwerpcultuur tegengaan om zo ons steentje bij te dragen aan een betere wereld voor de aankomende generaties.

Dit is wie ik ben. Ik ben BloemArt.

TOP